O firmi

Preduzeće Romel doo je osnovano 1995.godine kao prodavnica boja i lakova koje je vršilo delatnost na 25m2. Nakon par godina ukazuje se potreba za proširenjem prostora i delatnosti te se kao odgovor na to otvara veleprodaja koja funkcioniše na 500m2, a maloprodaja se proširuje na 145m2. Kako je preduzeće uvek pratilo trend tržišta, od početnog asortimana koji se odnosio samo na boje i lakove, u našem asortimanu su sad zastupljeni i drugi proizvodi koji su usko vezani za građevinsku delatnost. Zbog toga se danas možemo pohvaliti da nismo samo tipična farbara jer se između ostalog kod nas možete se snabdevati i sledećim materijalima: gips karton pločama raznih debljina kao i profilima, spuštenim “Armstrong” plafonima, cementom, multibatom, kompletnom termo,hidro i zvučnom izolacijom, kamenom vunom, crepom, blokovima i drugim materijalima koje se upotrebljavaju u građevinarstvu.

Kako se preduzeće godinama razvijalo tako su rasli i zahtevi kupaca da (svu) robu dostavimo na kućnu adresu, kao i da pored dobre robe pružimo i dobru uslugu.

Tako je Romel doo izvršilo doregistraciju preduzeća po vazečim propisima i dodalo uslužnu delatnost “Izvođenje završnih radova u građevinarstvu”. To se pretežno odnosilo na termoizolaciju i hidroizolaciju zgrada kao i na krečenje spolnjih i unutrašnjih zidova kuća i raznih objekata.

Možemo da se pohvalimo sertifikatima renomiranih kuća kao sto su Henkel, Helios i JUB. Od navedenih firmi uz naše izvođenje radova dobijate pismenu garanciju od 15 godina na ugrađen materijal.

Takođe imamo dugogodišnju saradnju sa najkvalitetnijim dobavljačima u regionu kao što su: Henkel, JUB, Helios, Mobihel, Dupont, Austrotherm, Unior, Bosch, Fischer, 3M, Pitura, Chemax, Zorka Boje, Duga, Belinka, Akzo Nobel i drugi.